Friday, December 31, 2021

Sharkguin

Sharkguin (Brewski, Rootsi) prk 0,33 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA) ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England / Hazy" ja 3,86

Tootjainfo: "A New England style double IPA, with notes of sweet orange & citrus and a rounded mouthfeel. It has a lingering finish with light bitterness, packed with mango and a touch of pine."

Väike nääps purk, sildil nimielukas :) Valge pöidlapaksune vahukiht on püris püsiv ja väga tihedalt klaasiseinale kleepuv. Õlle värvus - kirkalt tumekollane. 

Arooooom - oi see on mõõõõõnus, lahedalt tsitruse ja vaigu segune, magus-puuviljane-eeterlik. 

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja mõru-magus. Keskmaitse - apelsinitsukaad, mõru ja vürtsikas, magus ja vaigune. Lõppmaitse - mõrrrr-müürrrrr-mõõõruvaigune ja mitmekäigune, tihe ja soojendav. Järelmekk - mõru-vürtsikas, greibikoortest ja apelsinimahlast kokku keedetud tihe povidlo. 

MEGA. Vana Gambrinus nurrub iga kord, kui puutub kokku hästi tehtud topelt-IPAga. See siin on aga jubailusti kenasti DIPA ja NEIPA vahepealne. Jah, ta pole enam värske-värske, aga sedasorti õlle puhul ei ole mingi probleem.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment