Monday, December 6, 2021

Mythic Worlds

Mythic Worlds (Modern Times, USA) prk 0,44 l. alc 7,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang 91 punkti. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja 3,89 punkti.

Tootjainfo: "Brewed with mountainous heaps of Galaxy, Motueka, Mosaic, and Sultana hops, this staggeringly delicious IPA sports big, beautiful notes of peach, passionfruit, and tropical radness over a backbone of ripe citrus. It’s a jaw-dropping spectacle of liquid wizardry that ensorcels the tastebuds and warms even the darkest corners of the soul.
IBU 50"

Keskmist kasvu purk, mille kujundus on erakordselt püüdlikult kõige odavama staadioniõlle moodi. Kollakas vaht täidab üle poole klaasist, püsib kaua ja haakub väga tiheda vahupitsina klaasiseintele. Õlle värvus - kiralt tumekollane. 

Aroom. Oi. Troopiline segumahl. Papaia ja mango. Virsikud ja ... porgandimehu? Magus ja samas karge, mahlane ja ülimalt virgutav.

Esmamekk on ootamatult kergevõitu kehaga ja intensiivselt-mahlaselt magus-mõrkjas. Keskmaitse muutub mõrumaks, vähese hapuka külejoonega. Lõppmaitse - kuiv, karge, mõru-magus, mahlane, surisev-mulise-pladisev ja suurte elevandikõrvadega laperdav rõõmurull. Järelmekk - mõru-hapukas, päikesetõusune ja kastemärg, varasuvine ja virgutav, õunapuuõite ja lõputu ärkamise tundeline

Keskmisest kergema kehaga (7,5% vol juures!), mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsika paletiga ÜBERTASEME rüübe. Kevadise värskuse meenutus, mida võtaks ette veel vähemalt kolm klaasi ... ja mäherduse kergusega see ise ennast sinu sisse libistab!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment