Tootjainfo: "A bourbon barrel-aged version! Breakfast for dessert? Or dessert for breakfast? Here at Sori we believe that mealtimes are an outdated social construct used to shame people who rightly wish to indulge their sweet tooth at any time of day. Don’t be afraid to get your fingers sticky, and dive into the decadent combo of creamy espresso and sweet, indulgent, bakery fresh cinnamon bun in the velvety goodness of this barrel-aged Imperial Pastry Stout."
Sama joogi mitte-vaadihoidise kirjelduse leiab siit.
Väike lihtne pudel, silt väga sarnane algversioonile. Sõrmepaksune kollakaspruun vahukiht kaob rutakalt ja jäägitult. Õlle värvus - sünkjalt ja kirkalt mustjaspunane.
Aroom. Kohvi. Tuhk. Kõrbenud rosinad. Tubakapuru. Metall. Vanilje.
Esmamekk on raske kehaga ja magus-mõru, röstine, rosinane, kakaone, karamelline.
Keskmaitse - kaneeliliköör, kohvikaramell, tubakasse keeratud soolakaramell.
Lõppmaitse - tanniinine, kuivapoolne ja samas šokolaadine. Mõrušokolaad ja nelk.
Järelmekk. Vasest uhmris puruks taotud kohvioad koos soolakaramelli ja kakaoga koos vähese aniisiga.
VÄGA raske kehaga, naftase tekstuuriga, magus-mõru-vürtsikas-magus-hapukas-mõru-vürtsika-magus-mõru buketiga Megataseme rüübe. Seda võis eeldada, et tamm on esmase elajaliku magususe maha võtnud. Aga oi pagan, nüüd ei saa lahti mõttest, et neid tuleks proovida võrdlevalt!
---
pilt isetehtud
No comments:
Post a Comment