Sunday, December 19, 2021

Kangoose

Kangoose (Brewski, Rootsi) prk 0,33 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,73 punkti

Tootjainfo: "An easy drinking, classic West Coast IPA. It has clear flavors of grapefruit, and the darker malt base gives it notes of caramel and pine resin. The finish is long, with a lingering bitterness, and notes of pine needle and fresh citrus peel."

Sale purk, sildil ... eee ... kangoose :)

Kollane vaht täidab üle poole klaasist ja püsib kaua, haakudes ka kenakesti klaasiseintele. Õlle värvus - kaunilt kirkalt täiskuldne. 

Aroom ... ohhh KUI meeldiv on jälle tunda korraliku vanakooli-IPA magus-mõrut puhast linnaste ja humalate lõhna. Muidugi, aitäh NEIPA-nimelistele puuviljakokteilidele, mis on IPA'de pilti rikastanud ... kuid sedavõrra rohkem oskadki hinnata seda vana ja "õiget"

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja mõru-maguskas. Keskmaitse - veidi väsinud humalad muudavad pisut nukraks, kuid siiski puidune mõrkjus ja heinane magusus rõõmustavad keelt. Lõppmaitse - kanarbik ja pärnaõied, teeleht ja mesilasvaha. Järelmekk - mõru-magus, triibuke hapumat mahlasust ja lõpuks kuivapoolne vürtsikas õhetus.

Raskepoolse kehaga, üle keskmise karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõru-magusakas-mõrkjas-hapukas-mõru-magusakas-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe. Hea, mõneti isegi väga hea vanakooli-IPA, kuid ta mõjub väsinult.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment