Friday, March 11, 2016

Babylone


Babylone (Brussels Beer Project, Belgia). pdl 0,33 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: bitter ja hinnang on 89 punkti.

Tootjainfo: "Inspired by Mesopotamian civilization - 7,000 years ago - and their fermented bread, we worked over 1 year in development to go back to the future and collide the "old world" with the "new world" !
IBU 55"

Väike lihtne pudel, pleekinu-triibuline sildike. Kollakas vaht täidab üle poole klaasi, püsides kenakesti ja jättes vahupitsi taandudes klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt oranžikas. Aroom on kargelt muruselt mõrkjas, lisandub väheke vaigust venivust.

Esmamekk on keskmise kehaga ja otsekoheselt mõrkjas. Keskmaitse on tsitruseline, mahlane, sidrunheina ja pomelo segune. Lõppmaitse suurendab mõrkjuse taset lausa IPA'liku tasandini, jäädes siiski tuhmimaks ja puisemaks. Järelmekis segab veinist pihlakat ja küpsetatud taliõuna mõnusaks tummisepoolseks suutäieks.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsika buketiga Überheal tasemel rüübe. Kategooria bitter+ :) Ehk siis tüübilisest briti lihtsast joogiõllest on sammuke edasi tehtud ja see samm on maru õiges suunas! Pakkuda koos vürtsikilu leivakestega.
------------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment