Friday, March 4, 2016

Eternal


Eternal (Northern Monk, UK) pdl 0,33 l. alc 4,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Session IPA" ja hinnang 90 punkti.

Tootjainfo: "The hit of a heavily hopped IPA, with the sessionability of a classic UK pale ale. Simcoe and Centennial hops dominate this light blonde beer, contributing a big tangerine aroma and long,quenching citrus pith flavour which goes on and on and on.
IBU 45"

Lihtne väheldane purk, pruulikoja tüüpkujunuds (mungaprofiil tuulteroosi? taustal) sinisel foonil. Erkvalge vaht täidab pool klaasi, olles üsna püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom - mõrkjas ja klaar humal paiskub purgikrõksuga kaugele. Lähemalt nuuskides on siin muru, kasemahla, heina ja meretuult. 

Esmamekk on kerge kehaga, lausa vesisepoolne ja mõrkjas. Keskmaitses muutub keha veidi tihkemaks, mõrkjus tiheneb samuti, saavutades värskelt murtud pajuoksa taseme, mille sa oled murdnud, et sipelgapessa pista. Lõppmaitses taskaalustub see kibekas mõrkjus meeldivalt linnasemagusa ja vähese hapuka poolt. Järelmekk on mõrkjas-magusakas ja väga värske.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkja buketiga Väga-väga hea tasemega rüübe, kerge, karge ja kosutav. Session IPA nagu ta olema peab. Pakkuda koos väikeste vürtsikate vorstikestega.
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment