Sunday, March 20, 2016

Même Jésus Plus


Même Jésus Plus (Evil Twin, US/Taani) pdl 0,33 l. alc 10,0 %vol Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial Stout" ja hinnang 99 punkti!!!

Tootjainfo: "Brewberry 5th Anniversary"

Väike lihtne pudel, must-valge silt kuldsete kirjadega jätab üsna kummalise mulje, milles seguneb pidulikkus ja totaalne ülepakkumine.

Õudmust vedelik kukub klaasi kolksuga. Vaht, mis sellele tekib, on raskepäraselt punakaspruun ... muutudes aegamisi "lihtsalt" tumepruuniks.

Aroom. Kõigi kohvikreemide ema! Kohvikreem muredal võiküpsisel. 

Esmamekk. Tihke ja raske, kuid siiski mitte naftalik. Magus ja kohvine. Selline nagu peaks üks kohvi olema ... juhul kui on vaja viimased jõuvarud üles piitsutada, et veel tunnike tööd teha.

Keskmaitse. Kohvikreemi sisse on mõnus kasta ka Valeri küpsist. Teate küll, seda krõbedakest, mille sees on šokolaaditükid ja rosinapoisid. 

Lõppmaitse. Kas ma ütlesin, et selle kohvi sisse tilgutati ka vanilje-kreemlikööri? Või noh mis tilgutati, kallati ikka :)

Järelmekk. Rummikoogike, mis on üle kallatud kohvilikööriga ja mille sisse torgatud lagritsapulgake ja peale puistatud mõrušokolaadi helbeid.

Raske kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja õlija paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-magusakas-vürtsikas-mõrkja buketiga MEGATASANDI RÜÜBE! Dessertõlu kuubis. Elu on ümmargune, õlu on veel piklikum.
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment