Thursday, March 17, 2016

Beļģu Dubbel


Beļģu Dubbel (SIA Cido Grupa, Läti) pdl 0,5 l. alc 7,4 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Abbey Dubbel" ja hinnang pole veel välja kujunenud

Tootjainfo (guugeltõlke abil): "Co-produced by Belgian brewing masters Julien The layer, ash Latvian first Belgian dubbel beer is hazy brown tint with a strong foam hat. Belgian dubbel flavor felt in dark fruit and toffee shades that complement its rich and balanced flavor. Aftertaste this beer is warming with easily perceptible sweet. Belgian dubbel is stronger than other beers Lielvardes range, so it's beer outlets found strong beer shelf."

Keskmist kasvu efektne proofilpudel, omanäolise sildikujndusega ja kaelapandud lisateabega. Tumedapoolne kollane vaht täidab pool klaasis ja on mõõdukalt püsiv. Aroom meenutab küll pigem kalja, kuid belgia pärmi vürtsikus on siiski täietsi tuntav.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse on magusakas ja leivane. Lõppmaitses tuleb alkohol häiriva agressiivsusega esile. Järelmekk on jällegi üsna belgialik, vürtsikas ja isegi puuviljane, kuid üldmulje on pigem terav ja häiriv.

Keskmise kehaga. mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-vürtsika buketiga vastuoluline rüübe. Päris unterbieriks ei saa seda jooki nimetada, kuid dubbelina on ta väga nõrk. Kui öelda, et tegu on belgia pärmiga tehtud dunkeliga, siis oleks ehk mulje isegi parem, kuid teravalt pinnal olev alkohol häirib tugevalt.
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment