Saturday, March 19, 2016

Ròbb De Màtt


Ròbb De Màtt (Lambrate, Itaalia) pdl 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "American Pale Ale" ja hinnang 90 punkti!

Tootjainfo: "
DESCRIPTION
IPA-style beer revisited by our Lambrate brewers. Lager beer with golden reflections, it is characterized by strong fruity and citrusy flavours. You will find its taste is a good balance between the 100% malt flavour and the “made in USA” hopping techniques.
NAME
In Milanese dialect, "Crazy stuff!"
INGREDIENTS
Water, Barley malt, Hop, Yeast"

Väike lihtne pudel, kribuvõitu sildikujundus. Erkvalge vaht täidab pool klaasi ja püsib tugevalt, jätkes efektse vahupitsi klaasiseintele taandudes. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on mõrkjas-magusakas, mahlane, greibi ja noorte männikäbide lõhnaga.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse muutub hapukamaks, mahlasemaks, mango ja greibi vahepealseks. Lõppmaitses tuleb vaigune mõrkjus tugevalt esile ja suutunnetus muutub pigem kuivaks kui mahlaseks. Järelmekk viskub jällegi magusamasse ja mahlasesse kanti, mängides ananassikonservi ja pomelo nootidega.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-nagusakas-vürtsika buketiga ÜBERtasandi rüübe! Mõnusalt mänguline ja mitmekülgne. Ainult aru ma ei saa, miks tootekirjelduse ingliskeelsel lehel nad kasutavad tekstis sees "lager" mõistet? Igatahahes on tulemus mahlane ja viks ja viisakas.
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment