Sunday, March 27, 2016

Broken Dream


Broken Dream (Siren, UK) pdl 0,33 l. alc 6,5 %vol. Rateeeri liigimääratlus: "stout" ja hinnang 98 punkti!!

Tootjainfo: "Breakfast stout with a gentle touch of smoke, coffee and chocolate. Broken Dream is deep and complex. She lurks in your imagination. She binds smoke and coffee aromas with chocolate, milk and oats to create something thick, velvety and slick. She will draw you towards a land of flavour, passion and colour."

Väike lihtne pude, kaunis naiselik läbipaistev sildikujundus. Pruunakas vaht täidab pool klaasi ja püsib üsna kaua. Õlle värvus - must.

Aroom on mõnusalt täidlane, kohvine ja piimašokolaadine, värskeltröstitus kohviubade õrna suitsuse vinega.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse muutub hapukaks, tugevalt kohviseks, lausa kohvikreemi taoliseks. Lõppmaitses on vaniljet ja kakaolikööri, piimašokolaadi ja liköörikommi vahepealseks. Järelmekk on hapukas-mõrkjas, pehme ja täidlane, õrnalt vürtsikas ja uskumatult kergelt joodav.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-magusakas-vürtsikas-mõrkja buketiga ÜBERTASANDI RÜÜBE! Kui keha oleks rohkem, käiks kõhklemata "mega" välja ... kuid samas on praegune olek niiiiiiii kergelt joodav et kohe lust! Pakkuda koos poolkuivanud viigimarjadega.
---------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment