Tuesday, March 8, 2016

Suginoya Stout


Suginoya Stout (Suginoya, Jaapani) pdl 0,33 l. alc 6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "stout" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Raw materials malt, hops
Such as it enjoyed even without snacks
Aimed at the dessert beer
It is a black beer.
And roasted malt, which was thoroughly roasted
Honey strike a faint sweetness
Is black beer that was charged in the malt.
I pressed the bitter taste than the usual black beer
For example commitment to elegant throat or
did."

No kas pole suurepärane kirjeldus :)

Vähene õlakas pudel, must-kuldne raskepärane sildikujundus vähese tumepunase ornamendiga.Kreemikat karva vaht täidab ligi pool klaasi, püsides vägagi kaua ja haakudes kaunikesti klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt jahtuva laava punane.

Aroom on mõnusalt magusakas-mõrkjas. Meelde tuleb mingi kauge ja ähmane lapsepõlvemälestus ... ehk mingid tumedad dropsi-kommid. Või siis kohvi-iirisekommid? Igatahes mõnna :)

Esmamekk on üllatavalt kerge kehaga ja leebelt mõrkjas. Keskmaitse lisab veidi kehakat ümarust ja peoga iiriskommi pehmet magusust. Lõppmaitse on mõrkjas-magusakas ja karameljas ... vähese tumeda mee lisandiga. Järelmekis tuleb esile klassikaline hapukas röstlinnas ja pisut ka mõrkjat kakaod.

Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkja buketiga Väga heal tasemel rüübe. Veidi lihtsapoolne ja ehk isegi vesisepoolse kehaga stoudike, kuid maitset on siiski mõnusalt palju. Pakkuda koos tumedas šokolaadis sefiiriga..
-----------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment