Tuesday, March 15, 2016

Champ

Champ (Kastani, Eesti) pdl 0,375 l. alc 11 %vol. Liigimääratlus: chamgane pärmiga kääritatud õlu

Tootjainfot pole :(

Keskmist kasvu pudel, tehnilise olekuga sildike. Erkvalge vaht täidab ligi poole klaasist ja püsib üsna kenasti. Õlle värvus - kirkalt kollane.

Aroom ... oi see paneb naeratama :) Erk, kirgas ja rõõmus, magusakas-vürtsikas. Pidulik ja sädelev, kerge ja läbikumav nagu noor blond naine kerges valges suvekleidis, kitsal pihal hõbedaselt helkiv vöö.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magusakas-vürtsikas. Meie neiuke pole mingi klibakas linnaplika, vaid tubli eesti piiga, kel nii julget silmavaadet kui ka säravaimat naeratust on võtta sellisel hulgal, et jaguks mõnele mehelegi.

Keskmaitse toob juurde mõrkjat tummisust, kuid jääb samas nõtkelt elegantseks. Kui te vaid kuuleks, mäherduse häälega me piiga suudab laulda ... nõnna et kaasikud jäävad kuulamaie ja metsad vaikimaie!

Lõpplmekk lisab hapukat veinist tikrimarja ja valget sõstart, kallab need üle tähepuruga ja põristab peale parmupilli. Samumeie, no on ikka väge ja tegu ... pole need väljamaised staarid meite omadest üle ühtegi! Laseb ikka mede oma näitsik juuksed vallale ja huikab end meie südameisse ... naabrid jäävad kadedusse ja kaugeltküla mehedki hämmeldusse!

Järelmaitse tõestab, et meie kalli kodumaa pinna peal on võimalik teha sihandset õllešampust mille üle võib tõsiselt uhke olla.

Keskmisest toekama kehaga, tugevalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magusakas-vürtsikas-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-magusaka buketiga MEGATASANDI RÜÜBE! Odrašampus oma parimaist parimal kujul. Suurepärases tasakaalus maitsed ja sädelev-lendlev olek võidavad maitsja südame, keele, mõistuse ja lugupidamise. Tipptaseme vastuvõttudel tuleks selle joogiga Eestit tutvustada ma ütlen! Pai pruulmeister, tee seda veel ja veel ja veel! Ja et oleks pruulikoda!!!
-----------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment