Thursday, April 13, 2017

Caspar

Caspar (Marbel, Hispaania) pdl 0,33 l. alc 7,6 %vol. Ratebeer ei tunne ei tootjat ega toodet. Sildil on liigimääratluseks kirjas: "sour winter spice beer"

Tootjainfo (guugeltõlke abil): "Malt of barley, hops, yeast, water and and chilli "ghost""

Väike lihtne pudel, sildil araabia sõduri moodi tegelane õllekannuga. Sõrmepaksune kollaka varjundiga vahukiht on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - häguselt punakaspruun. Aroom on hapukas ja vürtsikas ... meenutades mõnda alkoholivaba glögi.

Esmamekk ... uuuhhhuuuu ... hapukast esmatervitusest murrab kannatamatult läbi TŠILLI! Keskmaitse - no lisaks TŠILLILE leidub siin klaasis ka aroonimahla. Lõpp-tšilli-maitse ... no täitsalõpp kohe KUI PALJU SIIN TŠILLIT LEIDUB! Hapukas-magusakas foon peidab end ehmunult nurgas. Järelmaitse ... järeltšilli afterparty!

Ei siia pole mõtet kokkuvõtet kirjutada. Mitte et see õlu nüüd nii hea oleks. Ei, see on tšillikaste, millel on teatud puutumust õllega. Väga vähe puutumust. Noh umbes nagu marineeritud jalopenodest tehtud kastmel. Vana Gambrinus on tuleneelaja nii et vähe pole ... aga see on talutavuse piirile niiiiii lähedal, et kipub juba veidi üle minema. Kus seda enne nähtud, et õllejoomisest higimullid otsaette tulevad!
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment