Thursday, April 27, 2017

Tasty Juice


Tasty Juice (Lervig, Norra) prk 0,5 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 99 punkti!!!

Tootjainfo: "Tasty Juice is a double hopped India Pale Ale. It holds massive flavors from the double load of Citra hops
Water, Barley & Wheat Malts, Hops, Yeast.
DRINK NOW
IBU 45"

Keskmist kasvu purk, millele on kleebitud heledates erkudes õhulistes värvides sildike. Valge vaht täidab pool klaasi, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - moodsa New England stiili laadselt tugevalt hägune. Aroom on magusakas-mõrkjas, supermahlane, apelsini ja kumkvaatide segune. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-mahlane. Keskmaitse jääb samale, mõrkjas-mahlasele tasemele, lisades mõnusa annuse vürtsikust. Lõppmaitse ... no ehk on supsukese hapukam ja seeläbi veeeeelgi mahlasem. Järelmekk ... nomaeita, algusest lõpuni üsna ühetaoline, kuigi superhea.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-vürtsikas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga Übertasandi rüübe. Einoh, tõepoolest superhea, ülimalt mahlane, värske ja kosutav ... aga paradoksaalsel moel igavavõitu. Nii nagu see õlu algab, nii ta ka lõpeb - ei mingit mängulisust. Teisalt aga - juhul kui ta on ühehumala-IPA, ainult Citraga tehtud, siis peab ikka tunnustavalt noogutama küll, et sellega pole üle võlli mindud (vähemalt vana Gambrinuse jaoks lööb teatud piirist tajutavast kassipissist hing kinni). 99 punkti siiski anda ei oskaks, kuid alla 90 ka ei jätaks. Pakkuda koos magus-vürtsikas marinaadis kõrvitsaga.
----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment