Sunday, April 30, 2017

Õnnevõlg


Õnnevõlg (Pääväkeste, Eesti) pdl 0,33 l. alc 9,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Abbey Tripel" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "I know you are standing somewhere there behind the old trees and holding this bottle of beer in your hand. And you are already know the deal. There is always outrageous dummy madness. Because foolishness is afraid of what it is not capable to understand. And this stupidity hates that fear. Even if it’s just love.
No need to be afraid forever. You don’t need to carry this absurd rage. It’s your time and decisions right now. Let them be scared the ocean of anger themselves. You were not born to this world to give up. And I support you my friend. I promise that I will find you and I will fight for you my friend."

Väikest kasvu pudel, fontidest ülekurnatud ja viimse söömaaja pilti tarvitav sildike. Valge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib VÄGA kaua. Õlle värvus - õrnalt uduselt sügavkuldne. Aroom mõjub samamoodi kuldselt, hapukas-vürtsikalt ja sügavalt.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magusakas-vürtsikas, väikekodanlikult ja veidi luksustrõhutav. Et no kui juba panna pühapildi repro seinale, siis olgu kämblalaiuse kuldse raamiga. Keskmaitse ... oooo ... kõik süüdistused väikekodanlikkuses olgu maha võetud! Siin on siiski vana aadlisuguvõsa hõngu, puhast klassikat ja erruläinud kloostriülema vaoshoitud dekadentsi. Lõppmaitse - vürtsikas sädelus paneb su silmad kissi tõmbuma ning pea tunnustavalt noogutama - nii, just nii peabki ühte triple tüüpi õlut tehtama! Küllap kloostrivennad juba teavad, mis vaoshoitud lõbu võib paast pakkuda ... ja ega siis kanged õlled pea ainult sel ajal kaloreid andma. Järelmekk jääb piiikaks ajaks kurgus kibelema, nagu nurga taga ropuvõitu anekdoote rääkiv koolipoiss, kes ei suuda ära nautida olukorra pikantsust ja patu piirile lähenemist.

Keskmisest raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, magusakas-vürtsikas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-vürtsikas-magusaka buketiga ÜBERtasandi rüübe. Üks korralik kuldne triple, nii nagu ta olema ja mõjuma peab. Ei mingeid ülepungestusi, ei mingeid üllatusi, kuid siiski supper-pupper ... juhul kui sa oled belgia kangete õllede usku. Vana Gambrinus on! Ja soovitab siia juurde pehmet valgehallitusjuustu.
---------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment