Sunday, April 9, 2017

Pachamama


Pachamama (Two Roads / Evil Twin, USA) prk 0,473 ml. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "porter" ja hinnang 75 punkti

Tootjainfo: "Collaboration with Evil Twin. Brewed with sweet potatoes, purple mais and aji panca chili peppers."

Keskmisest veidi väiksem purk, kubistliku kujunduse seas äratuntav naisefiguur. Vaht. Kuram küll, mingi vahuneedus on vanal Gambrinusel viimasel ajal kallal. Purgist purskub vahtu nii, et pool purki laotab end üle laua. Noh ja klaasis see sentimeetrine kiht ei püsi üldse. Õlle värvus - kirkalt ja sügavalt tumepunane. Aroom on tagasihoidlikult magusakas, röstine ja ehk ka poole grammi jagu vürtsikas.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-mõrkjas, röstise tooniga. Keskmaitse on veidi tihkema kehaga, magusakas, täiesti äratuntava bataadi noodiga, mõnusalt vürtsikas ja karamelline. Lõppmaitse on magusakas-hapukas, grillmaisi ja barbarissi-karamelli taoline, vürtsikas tšilline taust paneb suu muhedalt õhkama. Järelmekk veetleb juba päris tõsiselt röstise, tšillise, röstpaprika, röstpähklite, vähese šokolaadise ja kuivatatud kirsside seguga.

Keskmisest veidi raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-vürtsikas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga Übertasandi rüübe! Väga kergelt joodav, samas tihkelt maitseküllane, kauakestev ning meeldejääv joogipoolis. Pakkuda koos vängema grillitud lambajuustuga.
----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment