Monday, April 3, 2017

Cracker


Cracker (Deer Bear / whisker.beer, Poola) pdl 0,33 l. alc 10 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial Stout" ja hinnang 97 punkti!!

Tootjainfo (guugeltõlke abil): "RIS in cooperation with whisker.beer. Powerful and meaty imperial stout with the addition of coffee freshly burned by specialists from Torun Fonte. The whole balanced and smooth the addition of lactose."

Väike lihtne pudel, sildil punasilmne kuri kass. Sõrmepaksune tumepruun vaht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - jubekolemust. Aroom ... ooooo ja aaaa ... see kohvi on hea! Kohe sihuke värskelt ja jämmmedalt jahvatatud, vaimusilm lisab siia ka vanaaegse vaskse kohviveski lõhnakübemed ka juurde.

Esmamekk on raske kehaga ja magusalt kohviliköörine, mustade ploomide rauge pilguga sulle üle kohvitassitäie likööri otsa vaatamas.

Keskmaitse on suisa õlijas, ploomide, kakao ja kuldse päikese segune. See päike ... see rammestab, paneb võrkkiiges end laiali laotama, kübarat näole asetama ja nii pool tunnikest tukkuma. 

Lõppmaitse kerib pisut raskust tagasi, äratab tukkuja üles, torkab otse nina kaudu vereringesse suure sõõmu kofeiini ning siis räägib, et õhtul on plaanis proovida, kuidas kohvijogurt sobiks koduse munalikööri tegemiseks.

Järelmekk ringutab magusalt, loobib kolm musta ploomi osava kaarega suhu ning teatab, et enne likööritegu võiks ju ka vaadata, kas kohviga saaks liha marineerida.

KohviMegaKovhiRüübe! Ei ausõna kokkuvõtet ei viitsi toota, sest ... no vaata kui sul on korraga niiiiiipalju kofeiini veres, siis haarab rahutus ja tahaks midagi muud teha. Aga nosigahea on see kraam ikka küll!
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment