Sunday, April 16, 2017

Kodumaa


Kodumaa (nanoPruul, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Saison" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Kõik linnased tulid Orasmäe Linnasekojast. Kasutasime ainult OÜ Korju humalaid Matsalu lahe äärest. Kaerahelbed on valmistatud Eestis kasvatatud viljast. Pernau pruulikojast saime Pärnumaal kasvatatud metsiku pärmi (P.001).
IBU 32"

Väike lihtne pudel, sildil sinimustvalgetes toonides naisenägu ja liblikas. Erkvalge vaht täidab üle poole klaasist, kuid see on hõre ja mitte kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt heledapoolne kollane. Aroom on hästi klaar ja värske, magusakas, belgiapärase vürtsika puuviljase noodiga. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse jääb samale magus-mõrkjale tasemele, lisandub särtsakat vürtsikat sädelust. Lõppmaitse on kuldne ja karge, mõrkjas-vürtsikas, kuivatatud virsikute ja ananassikompoti magusa kõrvatooniga. Järelmekk on mahedalt vürtsikas, hapukas-mõrkja põhjaga, päikeseline ja kirgas.

Keskmisest ehk suts kregema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magusakas-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-hapukas-vürtsika buketiga VÄGA HEA tasandi rüübe. Päikeseline saison, karge nagu jahe tuuline suvepäev. Sobilik pakkuda starter-joogina šampuseklaasist.
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment