Monday, July 17, 2017

Bruno Brown Ale


Bruno Brown Ale (Koch, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Brown Ale" ja hinnang pole välja kujunenud

Tootjainfot ei õnnestunud leida

Väike lihtne pudel, sümpaatsel sildil pruulmeister. Kreemikat karva vaht täidab üle poole klaasist ja püsib üpriski kaua. Õlle värvus - kirkalt kuldpunane. Aroom on ... hmmm ... imelik ... õõõõrnalt karameljas ja kuidagi kunstlik. Vat ei tea miks, aga hiljuti remonditud ruumi värvide ja betooni ja laminaatplaatide segu meenub.

Esmamekk on keskmise kehaga ja ... errmmm ... veider. No ütleme et magusakas-mõrkjas. Keskmaitse ... nojeerum, miks ronivad pähe kõikvõimalikud remondi-seosed, antud juhul mingi kummaline värnitsane ja vanade, märja riide sisse keeratud pintslite moment? Lõppmaitse muutub juba veidi meeldivamaks, karamelline mõrkjas-magus toon omab küll ikka mingit kentsakat kirbevõitu kõrvalnooti, kuid see enam väga ei häiri. Järelmekk ... oehh ... nomiskuram nüüd siis see on? Arumaisaa mis see on, aga miski häirib. Mingi sünteetiline kirbe kihelus keelel, mida võib tunda odavates hotellides kunst-tekstiilide kõrval liikudes.

No nii kentsakat tajuhäiret tekitav rüübe, et vanal Gambrinusel ei jää muud üle kui kokkuvõttest loobuda. Ilmselt peab kunagi uuesti proovima, praegune maitsepilt ei käi "brown ale" liigimääratlusega mitte ühesti otsast kokku. Ja see odava remondi tajuhäire ... brrr.
----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment