Wednesday, July 5, 2017

Zwölsch2B


Zwölsch2B (Bohemean, Holland) pdl 0,33 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Doppelbock" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Toojainfo (guugeltõlke kaudu): "Double Bock, Zwiebock, Quadrupel, all boxes that do not fit the blonde, full, robust version of Kölsch (net). Therefore: Zwölsch2B. Hand-brewed according to the purity, so without the addition of (malt) sugars, from a wort of 18 ° Plato. Superior ingredients, warm fermented, mounted prolonged cold. Unfiltered, unpasteurized.

Väike lihtne pudel, lihtsa elegantsiga sini-valge sildikujundus. Sõrmepaksune valge vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. 

Aroom ... oi, see on ka kuldne! Mõnusalt linnaseline, külluslik, väga hea altbier'i moodi. Biskviidine, soe ... lihtne, aga väga-väga südamlik.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja mõrkjas-magusakas, karamelline ja biskviitjas, soe ja pehme. Keskmaitse meenutab tõepoolest doppel-bocki, ehkki olla tegu sooja kääritusega. Lõppmaitse on veidi kreemine, puuviljane, küpse ja hõrk. Oi seda kassid ostaks! Karamelline, veidi kleepjas, samas triple-õlle taoliselt vürtsikas, puuviljaseid estreid tulvil, veidi ehk raskepärane, kuid supper-pupper. Järelmekk jääb ehk tiba tuhmiks, puidune ühetaoline mõrkjas-magusakas toon võtab võimust.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja veidi õlija paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-magusaka buketiga Übertasandi rüübe! Üks paremaid altbiere mida vana Gambrinus on saanud. Igatahes soovitan nii järgi teha kui ka võimalusel maale tuua.
--------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment