Sunday, July 9, 2017

Red Robot DIPA


Red Robot DIPA (Brewski, Rootsi) pdl 0,33 l. alc 7,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Charming and cute as they are, the capabilities and intelligence of “emotional” robots are still very limited. They don't have feelings and are simply programmed to detect emotions and respond accordingly. But things are set to change very rapidly and they just learned how to give robot hugs. So lets enjoy a hug from this little red robot with lots of love, passion and pineapple"

Väike lihtne pudel. Sildil ... noh punane robot armastuse, passion-vilja ja apelsiniga :) Valge sõrmepaksune vahukiht pole küll kuigi püsiv, kuid haagib end kenasti klaasiseintele. Õlle värvus on tublisti hägune ... kas siis ilmselt jälle NE DIPA?

Aroom ... dinng-donng ... oiii kui palju puuvilju! Ananass on suisa niiii suur et lööb ninast läbi kuklani, passion-vilja äratundmisega on veidi raskusi. MAHLANE! Väga mahlane, oipaganakuimahlane. 

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mahlaselt mõrkjas-hapukas, troopiline ja lustlik nagu lutsukivi veepinnal kahekümneteist ringi lupsates. Keskmaitse ... jessstas ... no kas saab veeeeeel puuviljasemat õlut välja mõelda, ma küsin, mh-ah? Hapukas, magusakas ja värske-värske-värske.

Lõppmaitse paneb kühvliga apelsine mahlapressi vahele ja kallab ananassimahla sinna otsa ... noh et kui on juba mahlane, siis olgu ikka kohe topelt! Järelmekk kõditab keelekülgi tubli annuse vürtsika sirinaga, kobrutab keelepäral mõrkja greibise kosena ja kosutab kurgulage hapukas-mõrkja punase apelsini lonksuga.

Keskmisest raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-mõrkjas-hapuka buketiga ÜBERTASANDI RÜÜBE! Moodsa uus-inglise-IPA topeltversioon, mille mahlasuse vastu on raske midagi samaväärset vastu panna. Poisid-tüdrukud õllelembid, seda te lihtsalt peate järgi proovima ... sihukest armumisväärset mahlapunni kohtab harva.
-----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment