Saturday, July 22, 2017

Hummel-Bräu Pils


Hummel-Bräu Pils (Merkendorfer, Saksamaa) pdl 0,5 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pilsener" ja hinnang 46 punkti.

Tootjainfot ei õnnestu leida.

Keskmist kasvu pudel, lihtne saksapärane sildikujundus. Erkvalge hõre vahukiht täidab kolmandiku klaasist ja on üllatuslikult püsiv. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom on ... hmm ... kvaliteetselt lihtne ja magusapoolne. Lõhn reedab, et tegu on selles mõttes ausa kraamiga, et siin pole kasutatud odavaid asendajaid, vaid tegu on stiilipuhta saksapärase pilsneriga.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas. Keskmaitse on magusakas-hapukas, lihtne ja samas meeldiv. Lõppmaitse jääb täpselt samasse maitsetasakaalu, lisandub õrn mõrkjus. Järelmekk aga kaob kahjuks kiirelt ja järsul, jättes keelepärale tühja tunde.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-hapukas-mõrkjas-magusaka buketiga HEA taseme rüübe. Üks aus ja lihtne pilku, ei midagi erilist, kuid samas ka ei midagi laitmisväärset. Ahjus küpsetatud šampinjonikorvikesed sinihallitusjuustuga oleks oivaline siia juurde kõrvale ampsata.
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment