Tuesday, July 11, 2017

Pime ÖÖ PX (2017)


Pime ÖÖ PX (2017) (Põhjala, Eesti) pdl 0,33 l. alc 13,9 vol%

Kogu nö tehniline info on ju sama, kuid - no kas poleks mõtet panna kirja sildile aastakäik ja/või luua uus RB kanne??? Kui iga tegu on erinev - ja ta ju on erinev - siis las olla ka hinnangud erinevad, või on see halb mõte?

2015.a kirjelduse leiab siit. Praegusel versioonil on vahtu ehk tibake rohkem ning see püsib kröömike kauem. Värvus pole mõistagi muutunud.

Maitse osas asendavad sõnu emotsioonid. Ja need on VÕIMSAD emotsioonid. Kui õlledel on olemas oma Valhalla, siis see on see on SEE! Oitaevas. Oipõrgu. Õikõiksus, luksus, õndsus ja nautlus.

Kas keegi oskab mulle öelda, miks ei võiks sellel sildil olla kirjas "liköör"? Ja hoiatus, et taoline jook muudab su maailma, kui varem pole luksusõlledega kokku puutunud. 

Õppevahend, näitlikustamaks, mis eristab väärtõlut populaarsest. Luksust tarbekaubast. Tipprestorani sööklast. Autot masinast. Kui on üks asi, mille poolest Põhjala on seni kõigist teistest uue-laine-pruulikodadest mäekõrguselt ees, siis selleks on vaadihoidised. Seni. Vana Gambrinus teab et seegi muutub ... kuid oh osakem nautida hetke! 
-------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment