Friday, March 29, 2024

Revolution - Repo Man Rye Stout

Repo Man Rye Stout (Revolution, USA) prk 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout" ja hinnang 92 punkti. Untappd liigimääratlus: "Stout - American" ja hinnang 3,79 punkti.

Tootjainfo: "A dark, roasty Rye Stout with a luminously smooth texture returns from the early days of Revolution. Brewed for those who spend their lives getting into tense situations"

Väike purk, tööstuspunk kujundus :) Pruun vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib väga korralikult. Õlle värvus - kirka tumepunase servaga mustjas. Aroom on magus ja röstine, rukkist elementi ei oska lõhnast tajuda.

Esmamekk on keskmisest suti raskema kehaga ja magus ning röstine. Keskmaitse muutub rösti võrra kergemaks, samas lisandub rukkine hapukas-vürtsikas pool. Lõppmaitse - tubli röst, kena rosin, nunnu ploomike. Järelmekk - vürtsikas-hapukas ja ehkki veidi liiga magus, siis röst tasakaalustab seda väga kaunilt

Keskmisest raskema ja muutuva kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, magus-hapukas-mõru-vürtsikas-hapukas-vürtsikas-magus-mõru buketiga Übertaseme rüübe. Stoudina oma röstisuses ja kehakuses vägagi veenev, rukkielement on ka kenasti tunda, heas tasakaalus ... ehhh, tõstan hinnangu siiski ÜBERTASEME peale
---
saadaval sutike
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment