Tootjainfo: "Tomato, Chili and Basil gose with Black Pepper And Worcestershire Sauce. Aged in Hot Sauce barrels"
Väike vahakaelusega pudel, mürkvärviline kujundus. Vahtu sisuliselt ei teki. Õlle värvus - kirkalt vasekarva. Aroomis on ülltavalt tugevalt tunda basiilik, selle järel tomat ja siis juba ka vürtsikas kuivus
Esmamekk on keskmisest raskema kehaga, hapukas-magusakas ja tšilline. Kekmaitse - basiilik ja tšilli, selle taga Worcestershire äädikane komponent. Lõppmaitse - musta pipra mõnus kuiv hammustus ja tšilli tolmusus. Järelmekk näitab päikesekuivatatud tomatile omast magusat umamit, enne kui see läheb varju äädikase tšillikastme taha
TemaKõrgeaususPunavereline Tšillitomat, olgu talle antud palju päevi ja järglasi! Vana Gambrinus soovitab läheneda ettevaatlikult, vürtsipelguritel kummikülikonnas ja kaitseprillidega, kuid siiski ära proovida. Meisterklass, eriti kiiduväärne basiiliku nii perfektselt esile toomise eest! Sobilik ja kulinaarsetel eesmärkidel kasutamiseks.
---
saab vast kunagi olema saadaval
---
pit isetehtud
Esmamekk on keskmisest raskema kehaga, hapukas-magusakas ja tšilline. Kekmaitse - basiilik ja tšilli, selle taga Worcestershire äädikane komponent. Lõppmaitse - musta pipra mõnus kuiv hammustus ja tšilli tolmusus. Järelmekk näitab päikesekuivatatud tomatile omast magusat umamit, enne kui see läheb varju äädikase tšillikastme taha
TemaKõrgeaususPunavereline Tšillitomat, olgu talle antud palju päevi ja järglasi! Vana Gambrinus soovitab läheneda ettevaatlikult, vürtsipelguritel kummikülikonnas ja kaitseprillidega, kuid siiski ära proovida. Meisterklass, eriti kiiduväärne basiiliku nii perfektselt esile toomise eest! Sobilik ja kulinaarsetel eesmärkidel kasutamiseks.
---
saab vast kunagi olema saadaval
---
pit isetehtud