Wednesday, May 10, 2023

Hopsium - Simmani IPA

Simmani IPA (Hopsium, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "ISA - Session IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Session" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Kerge kehaga ja erksate maitsetega kergesti joodav hele õlu. Pruulitud puuviljaste Simcoe, Citra ja Amarillo humalatega, mida tasakaalustavad kaerahelveste pehmus ja odralinnaste magusus. Pidu võib alata!
IBU 52"

Väike lihtne pudel, sildikujundus märsilohistajatele :) Kollakas vaht täidab kolmandiku klaasist ja on päris püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on rauarohke ja võine, pärmine ja kore.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja mõru. Keskmaitse - kirbelt mõru ja veidi leivane. Lõppmaitse - pärmine, rääsunud või vihjetega ja karvane. Järelmekk vängelt kirbe.

Ülevõlline selle sõna halvas mõttes. Teha raskelt humalast sessin IPA't - see on kunsttükk, milles ka parimad kojad mõnikord lähevad omadega võssa. See siin on tasakaalust väljas ja täiega võpsikus, "puuviljasuse" asemel on pajukoorene vänge karedus
---
ei ole saada Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment