Friday, May 31, 2024

Pinta - Beer Club: Perfect Plan

Beer Club: Perfect Plan (Pinta, Poola) pdl 0,5 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 89 punkti. Untappd liigimääratlus: "IPA - American" ja hinnang 3,8 punkti.

Tootjainfo: "Welcome to the club of craft beer lovers! We are convinced that clear, dry, bitter and full of hop aromas IPA in the style of the West Coast of the USA is the perfect plan for the evening."

Keskmist kasvu pudel, arusaamatu kujundus. Kollaka varjundiga vaht täidab üle poole klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - kirkalt tumedapoolne kollane. Aroom - urinaarium ja lillekimp, sinine plastkemmerg, lavendliseep ja piibelehed!

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitse - magusakas-mõru, metalne, veidi puidune ja karamelline. Lõppmaitse - mõru-vürtsikas, vaigune, kuiv ja karmipoolne. Järelmekk - vaskne, mõruraspeldav, pisut robustne, aga samas ikkagi kenasti tasakaalus ja hurmavalt vürtsika humalahammustusega

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunu ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-magusakas-mõru-magus-vürtsikas-hapukas-mõru-vürtsika buketiga ÜBERtaseme rüübe. Westkõuster oma täies ilus, värske ja veidi hammusta, seda võtaks ikka kohe mitu tükki õhtu jooksul ülesse.
---
veidi saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment