Thursday, May 23, 2024

To Øl - Cryo Out Loud

Cryo Out Loud (To Øl, Taani). prk 0,44 l. alc 10,3 % vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang 97 punkti. Untappd liigimääratlus: "IPA - Triple New England / Hazy" ja hinnang 4,08 punkti

Tootjainfo: "This hazy triple IPA is loaded chock full of cryo hops, showcasing the best cryo has to offer. Everything from Citra and Cascade Cryo in the brewhouse to Mosaic and Simcoe cryo in the cellar. It's no wonder it's a fan favourite!
IBU 48"

Keskmist mõõtu purk, sildil vanad kõlarid. Erkvalge vaht täidab pool klaasist ja püsib vägagi kaua. Õlle värvus - mudruselt kollane. Aroom - marumõnusalt magus-mõrkjalt mango ja ananassi segune.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja tuge-magus, aga õnneks samas ka üsna tugemõru, keeleotsal tirriteeriv. Keskmaitse - jaaaaaa - ananassivööga kokku tõmmatud papaia-mango sumomõõduline turjakas tegelane.

Lõppmaitse - lychee marju tead? Vat üldse pole sarnane. Võinoh, mingi sugulus on, aga korrutatuna kahekümnekuuega, koos mangovaigust juuretisega.

Järelmekk - meloniliköör, segatuna väikese koguse suiraga, tõmmatuna meevahast torkius.

ÜLEVÕLLI TULLITULETUS. Triple-IPAd tikuvad olema lämisevalt magusad - see siin on ka, aga samas ohjatuna vaigumõrkjashapust kirivööst, mis katkemisi pingul olles oma ülesande peaaegu et tõhusalt ära täidab. Tõhus rukkilill, mu juurik!
---
imevähe saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment