Wednesday, August 15, 2012

Avalik küsimus Eesti õlletootjatele

Gambrinuse avalik küsimus Eesti õlletootjatele - miks pole Eesti õlledel olemas aastaringselt saadaval kinkepakendeid? Sellist efektses kujunduses pappkarbikest, milles lisaks õlle(de)le oleks ka vastav klaas?

Loomulikult ei peaks seda olema igal toodetaval margil, kuid nt porteritel peaks see kindlasti olema variandina saadaval! Või miks mitte nt Saku nn linnanimeliste õllede sari + klaas. Viru gurmeeõlledel peaks see olema suisa kohustuslikult - eksklusiivsusele pretendeeriv sari vajab nooblit pakendit! AleCoq Alexander ja Tõmmu Hiid ühes karbis koos logoklaasiga ja miks mitte ka klaasialusega.Jne, jne.

Variante oleks mitmeid. Üle mõistuse kallis ei saa see lahendus olla ning ainsa spetsialiseeritud õllepoena kinnitab Gambrinus, et hea vormistuse puhul pole väike hinnalisa oluline. Turistide huvi oleks garanteeritud ja ei maksa ka kohalike õllesõprade ilumeelt alahinnata.

Vastus stiilis "milleks vaeva näha, kaup müüb niigi" pole mingi vastus. Aga vastust ootab Gambrinus kindlasti - olgu siis otse või kaude!

Õlleklubi Gambrinus ja Tartu Õllepood Nr.1 Gambrinus nimel
Karmo Tüür

No comments:

Post a Comment