Sunday, March 26, 2017

Ryan And The Beaster Bunny


Ryan And The Beaster Bunny (Evil Twin, US/Taani) pdl 0,33 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Saison" ja hinnang 92 punkti!

Tootjainfo: "In Denmark we have a lovely tradition for seasonal beer, and what you have here is certainly no exception. This is a never before seen collaboration between Ryan and the Beaster Bunny. A fluffy and precious Saison brewed on the beautiful island of Fanø on the west coast of Denmark. It may sound like a true fairytale, but don’t be fooled by it’s cute appearance.
Ingredienser: vand, malt, humle, gær."

Väike lihtne pudel, oranzides toonides geomeetriline sildikujundus. Erkvalge hõredapoolne vaht täidab kaks kolmandikku klaasist ja kaob üsna kiirelt. Õlle värvus - kirkalt kuldne. 

Aroom on parimatele saisonidele omaselt magusakas, karamelline, vürtsikas, väikese hapuka alatooniga, kuldne ja sädelev.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõõdukalt vürtsikas. Keskmaitse on magusakas-mõrkjas, linnaseline, kargelt kõlav nagu kontsaklõps suures tühjas saalis. Lõppmaitse toob saali hapukas-mõrkja kuldse längus päikesevihu ja paneb selles helkivad tolmuterakesed vürtsikalt sädelema. Järelmaitse on mõrkjas-magusakas, veidi koriandrit ja kadakamarja meenutav, kargelt sügisene ja lehekahinane.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, vürtsikas-magusakas-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-mõrkjas-magusaka buketiga ÜBERtasandi rüübe! Väga hea tasemel saison, karge ja meeliergutav, kuldse sügise meenutusega päikeseline tegelane. Pakkuda koos röstitud porganditega ja sellerikastmega.
----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment