Tuesday, April 7, 2015

Lucky Jack


Lucky Jack (Lervig, Norra) pdl 0,33 l. alc 4,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "APA" ja hinnang 82 punkti.

Tootjainfo (google tõlke abil): "Pale Ale on true American fashion. Flor Light, fruity and seductive fresh. You might get lucky, Jack!
Pilsner / Crystal // Amarillo / Citra / ChinookInspired by iddisen Senior, Stavanger Norway."

Väike lihtne pudel, kahvatusinisel sildil rannakalur? Valge vaht täidab alla poole klaasi, olles vägagi püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on mõnusalt puuviljane, tsitruseline, karamelline ja veidi mangolik. 

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse on karamelline, ürdine ja väga kergelt voolav. Lõppmaitse muutub mõrkjaks-hapukaks, sidrunikoore ja greibimahla seguseks. Järelmekk on mõrkjas-magusakas ... ja mõne aja pärast mõnusalt vürtsikas-mõrkjas, väga tsitruseline ja klaarilt värskendav.

Kergepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseeritud paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusaka buketiga Väga-väga hea tasandi rüübe. Kergete joogiõllede kategoorias tugev tegija, piisavalt maitseküllane ja äraütlemata karastav. Soovitan pakkuda koos suitsusingi viilakatega.
--------------
pilt isetehtud

1 comment:

  1. Pildilt näib klaasi sisu klaar. Mul oli mingi jõhker sade sees. No ikka selline, mida varem pole filtreerimata õlledel näinud.

    ReplyDelete