Sunday, March 20, 2016

Ghhoolagolasecca


Ghhoolagolasecca (Lambrate / Casa Bruja, Itaalia / Panama) pdl 0,33 l. alc 7,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "White IPA"

Väike lihtne pudel, kribukirjul sildil toimub söögitegu? Erkvalge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib üpris kenakesti. Õlle värvus - kirkalt helekollane.

Aroom. Sidrunheina värske kargus kõditab mõnusalt juba kaugelt nina. Lähemal lisandub siia värskelt riivitud sidrunikoort ja greipi, lisaks meretäis värskust ja kargust.

Esmamekk on keskmise kehaga ja tugevalt mõrkjas. Keskmaitse on mõrkjas-hapukas, mahlane ja karge, pomelo ja pihlaka nootidega. Lõppmaitse muutub mahedamaks, lisandub veidi linnaselist magusust. Järelmekk on mõrkjas-vürtsikas, taaskord pomelo-taoline ja megavärske.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusakas-mõrkjas-vürtsika buketiga ÜBERtasandi rüübe! Nisu pool mattub küll täielikult sidrunheinaliku hapukuse ja muruse mõrkjuse alla, kuid tulemus on igatahes zzzupermahlane ja värskendav! Pakkuda koos väikese heeringakillukesega vutimuna otsas.
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment