Thursday, December 6, 2018

ShakeOut B: Peach & Vanilla


ShakeOut B: Peach & Vanilla (Sori, Eesti) pdl 0,33 l. alc 8,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Imperial / Double" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Milkshake" ka 3,79 punkti.

Tootjainfo: "We know what you’re thinking; "If only my favourite shake would be also a beer". Well we thought so too! As smooth as silk, ShakeOut B is bursting with fruity American hops. The juicy, tropical flavours of fresh peach are shaked together with delicious vanilla beans."

Keskmist kasvu purk, punakaskuldne sildikujundus. Kreemika varjundiga vaht täidab pool klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Aroom on magusakas ja kreemine, virsikujogurtit meenutav ja veeeidi kirbe.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magusakas, laktoosist magusakas ja vaniljest jäätisene. Keskmaitse pressib päikeseoojast virsikust välja mehu ja teeb sellest käigu pealt jäätisekokteili, lisades veidi rosepipart. Lõppmaitse on magusakas-vürtsikas, veidi kirbelt muskaati meenutav, valge pipraga ülepuistatud vaniljekreemi all serveeritud ahjuõun. 

Järelmekk paneb unistama, põrnitsedes laualambi valgusringi peegeldust laes, mõttepildis klantspilt turismireklaamist, millel ilusad inimesed ilusal rannal joovad ilusasti ehitud kaasidest midagi nii sindrima head, et kõigi on põsed naeratusest krampis. Aga vaata see ongi hea niimoodi külmas pimeduses unistada. Sest kui sa elaks aastaringselt rannabaaris, liiv varbevahel ja virsikumahl lõualt tilkumas, siis unistaks sa ilmset külmast põhjamaast, kas ei?

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kreemika paletiga, magusakas-hapukas-magusakas-vürtsikas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-hapukas-magusa buketiga ÜHHÜÜ-ÜBERTASEME RÜÜBE. Õlu kui külmakohmetu põhjamaalase unistus soojast troopikast
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment