Friday, February 15, 2019

3 Bean Stout BA Rum


3 Bean Stout BA Rum (WarPigs/Lervig, Taani/Norra) pdl 0,375 l. alc 13,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus "Stout - Imperial" ja hinnang 95 punkti!!. untappd ütleb "Stout - Imperial / Double" ja 4,01 punkti.

Keskmist kasvu pudel, must vahakaelus. Silt on jaubravõitu, sellel kepslevad kolm metsseakolbaga tegelast. Vahtu sisuliselt ei teki. Õlle värvus - must.

Aroom. Ohhhhh. Rumm ja viigimarjad. Rummis leotatud viigimarjad. Katusekambris, vaesevõitu kirjaniku laual on midagi ootamatut. Rummis leotatud viigimarjad. Jõukas ja tänulik lugeja tõi hunniku head ja paremat ja siis selle - suure kausi uskumatut maiust. Šokolaadi kastetud rummis leotatud viigimarjad!

Esmamekk. Viimastel aegadel üsna näljas olnud kirjanikuhärra pistab esimese palukese suhu ja laskub selili voodisse. Sataevas! Sasuur ja sinakasmust öötaevas. Kas kujutate ette, kuidas selles ootusest ja janust ja näljast erksal keelel löövad mustlaslaagri kõik need 26 maitset, mida kasin ja kõhn kirjamees pole enam aastaid tundnud! Vanilje ja rumm, kas teate!

Keskmaitse. Pöörane, lausa aukartust äratavalt pöörane! Öötaevas löövad sirama üksteise järel tähed, kuid meie skribant on siiani selili ja tajub tilk-tilga järel seda priiskavalt külluslikku maitsemeeltele mõeldud luksusbordelli oma suus, kus saavad rahuldatud ka kõige nõudlikumad soovid. Mandliköör ja datlid!

Lõppmaitse. Veidi kolletunud sõrm pühib silmanurgast pisara. See on õnnepisar, sest kirjatsura saab aru, et maitsetest saavad sõnad, mõtted ja pildid tema peas. Imeilusad pildid ja laused ja suisa luuleread, millega täita järgmisi kümneid ... mis kümneid ... sadu lehekülgi! Ploominastoika ja kakao!

Järelmekk. Voodist kostab vaikset norinat ja niru kardin liigutab akna ees. Suviselt soojas öös, siin kõrgel katusekambris on koha leidnud õnn ja küllus ja küllastus. Ainult ühe ebamaise suupiste maitsetest ülekoormunud kõhn keha ja mõtetest pakatav aju vajavad puhkust. Mõrušokolaad ja vaniljekreem.

Kosmiline. Tugeva vihjega intergalaktilisuse suunas. Äraarmumiseni pillavalt maitsetäidlane. ERAKORDNE. Dessertõlu kolmandas astmes.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment