Friday, April 8, 2016

Aafrika


Aafrika (nanoPruul, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Amber Ale" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Aafrika kannab endas magusat ja muretut lõunamaist emotsiooni. Värvuselt vaskne nagu Aafrikas loojuv kuum päike ning humalaselt värskendav kui jahe tuuleiil öises savannis.
IBU 28"

Väike lihtne pudel, sildil veidi kitšilik loojang savannis. Kreemikat karva vaht täidab üle poole klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldoranž. Aroom on magusakas, meenutades kuivatatud virsikuid ja ananassi.

Esmammekk on keskmisest suts kergema kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse on magusakas-hapukas, intensiivselt kuivatatud papaia ja mango taoline. Lõppmaitse muutub veidi kargemaks ja mahlasemaks, pannes mängu murusemaid noote. Järelmekis surisevad keele taganurgad mõõduka vürtsikusega ja keelepära undab hapukas-mõrkjalt.

Keskmisest tiba kergema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja siidise paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsika buketiga Vägagi heal tasemel rüübe. Amber eili kohta ehk tiba liiga magusapoolne, kuid nimi õigustab asja :)
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment