Saturday, June 4, 2016

Surf Attack


Surf Attack (VonHop, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Wheat Ale" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Surf Attack on nisu IPA tüüpi, mõrkjas ja värskendav suveõlu. Pruulitud nisu ja odralinnastest. Kasutatud Citra, Cascade humalaid ja tsitrusvilju, mis annavad kuuma suvepäeva vajaminema värskuse.
IBU 54"

Väike lihtne pudel, sildil on retrolikult mõjuv disain. Sõrmepaksune erkvalge vahukiht on üpris püsiv. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. 

Aroom ... oi see on lihtsalt super! Peopesas soojaks muditud mandariin, värkelt riivitud sidrunikoor ja viiluke pomelot ... vaat mis kõik mahub sellesse ninatäiesse!

Esmamekk on keskmise kehaga ja krapsakalt tistruliselt mõrkjas-hapukas. Keskmaitse surfab keelel greibikoorest tehtud laual, laineiks punase apelsini mahl ja vahalille nektar. Lõppmaitse  mõrkjas-mahlane kargus mulistab õnnelikult nagu lõpuks ometi vee äärde toodud koeralaps, ampsates laineid ja visates rõõmust tireleid, kui inimlapsed talle lendava taldriku raatsivad heita. Järelmaitse on hunnitult värske, karge ja kirgas kui selgeimast selgesse õhtutaevasse sukelduv loojang, mis lubab ka homseks kauneimat rannailma.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas--magusakas-mõrkjas-vürtsikas-hapuka buketiga ÜBERTASANDI rüübe! Marukolemõnusalt mahlane ja uskumatult värskendav tegelane, mida pakuks sõpradele veel ühe klaasi ja siis veel kaks :)
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment