Saturday, May 25, 2019

Bianca Blueberry Maple Pancake Lassi Gose


Bianca Blueberry Maple Pancake Lassi Gose (Omnipollo, Rootsi) prk 0,5 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "gose" ja hinnang 66 punkti. Untappd ütleb: "Sour - Gose" ja 3,97 punkti.

Tootjainfo: "Blueberry maple pancake lassi gose ale brewed with blueberries, lactose sugar & maple syrup"

Keskmist kasvu purk, sildil keerdus paradiisisulg.

Vaht. Nomidavärki? Kas see peaks mustikas olema? See on ju peet! Või siis olgu, ülitihedaks keedetud mustikakontsentraat. Peediga. Täidab Üle poole klaasist ja tardub sinna. Peedist tehtud makroflex.

Õlle värvus. Noooo ju ta vist on punane? Aga silma jaoks ikka jõlekolemust punane.

Aroom. Heeee. See suur et ... hakkad nuusutama peeti ja tunned karamelliseerunud vahtrasiirupit!?! Kaneelipuust tulnud vahtrasiirupit, eksoleju, saatejuaru!

Esmamekk. Khmmm. Lolliks olete läinud? Miks pannkook? Maisijahust pannkook? No aga miks mitte. Maisijahust pannkook kaneelimoosiga.

Keskmaitse. Mustikapeet. Mustsõstrapeet. Arooniapeet!???

Lõppmaitse. Ibibibibi. Kuhukohta nüüd see keel pista, et vabaneda kaneelikoormast? Porutšik, see küsimus oli retooriline ja EI VAJA vastust!

Järelmekk. Nelgimustika povidlo. Kaneelikarvane, mustsõstranarmane, arooniakürvane.

FRIIIGIIIKAAS! Kuramuse Omnipollo ma ütlen. Ma tunnen ju ülehomseni nüüd seda metsikut ookeaniauriku täit üleküllastunud maitseid. Pistke see kaneelipeet endale purki ja keerake mustikapannkoogi sisse. Ja mihandsest otsast see peaks gose olema, ma küsin? MEGAOGAR, UFONÕDER!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment