Friday, August 23, 2024

ReCraft - Polish Hazy IPA Lubelski & Książęcy

Polish Hazy IPA Lubelski & Książęcy (ReCraft, Poola) prk 0,44 l. alc 5,4 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 3,79 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "To show the spectrum of possibilities of Polish hops from the Polish Hops farm, we reach for both new wave and traditional, even legendary varieties. In our classic, the already famous Książecy hop meets the legend, Lubelski. When combined, we get aromas of ripe lemons wrapped in coconut flakes. Surprised? Try it!!!"

Keskmist kasvu purk, semi-taktiilne sildikujundus omapäraselt humalane. Valge vaht täidab ligi pool klaasist ja püsib õite kaua. Õlle värvus - mudruselt kollane.

Aroom on pööraselt huvitav - kas see on nüüd just kookoshelvestes sidrun, nagu tootja lubab ... nii ja naa. Üliväga värske, valge nektariin, kuivatatud ananass ja laimilõige on siin vist ka olemas?

Esmamekk on kerge kehaga ja lausa vesiselt mõrkjas. Keskmaitse - magus-hapukas, nektariinine ja kookosene. Lõppmaitse - magus-mõru ja juba kehakam. Järelmekk - laimilik, laimikoorene, üha mõrumaks muutuv ning päris tipp-lõpus tugevalt vürtsikas. Marumõnusalt muutuva ja mängulise ilmega!

Muutuva kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magus-hapukas-magus-mõru-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe! Kolme näoga Janus ning need näod ja maskid muutuvad iga lonksu arenedes.
---
veidi saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment