Monday, June 24, 2013

Fuck Art - This is Architecture


Fuck Art - This is Architecture (To Øl). pdl 0,33 l. alc 5% liigimääratlus ... vat see on nüüd veider. ratebeeri järgi "american pale ale" ja beeradvocate järgi "Saison / Farmhouse Ale" ... no aga eks me näe.

Tootjainfo: "Fuck Art – This is Architecture is a Table beer or Belgian Pale Ale. It is a massively hopped 5% Pale Ale fermented with brettanomyces, that gives a fat funky ending to this quaffable beer"


Sildil ilutseb Põhja-Korea nö sümbolhotell, väljast tõepoolest muljetavaldav, aga seest 25 aastat lõpetamata megaehitis. Tihe valge vaht täidab 100% kannust ning alles jupi aja pärast hakkab sellest eralduma õlu, mis on uduselt kuldkollane. Lõhn on ääääärmiselt huvitav ... sihuke ... juustune???, ürtide ja muskuse lõhnane.

Esmamekk on kergepoolne ja õrnalt magus-hapu. Keskmaitse muutub maalähedaseks, sidrunheina ja rabarberikompoti moodi hapuks ja ... jällegi on mängus see õrnalt juustune, võine ja lausa soolakas mekk. Lõppmaitse muutub õuna- ja apelsini segumahla taoliseks koos greibiseemne mõrkjusega. Järelmekk jääb väga kerge, lausa särava värskuse ja samas kuidagi toitva rammususega keelepärale.

Kerge kehaga, tugevalt karboniseeritud, hapukas-mõrkja-veidervürtsika buketiga äärmiselt omapärane kuiv rüübe. Kahtlemata on see "saison" ja mitte APA. Toidusoovitus ... aga miks mitte pakkudagi koos pehmema ja rammusama juustuga?
---
pilt tootja lehelt

No comments:

Post a Comment