Tuesday, August 9, 2016

Rio

Rio (Teder, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,6 %vol. Liigimääratlus: saison

Tootjainfo: "Linnased: Maris Otter, Wheat Blanc, Munich. Humalad: Amarillo, Nelson Sauvin. Pärm: Danstar Belle Saison. Lisaks: must terapipar, koriandriseemned, mesi. Electris India (Brewdog) retsept
IBU 23"

Väike lihtne pudel, rohelistes toonides ja Rio olümpia motiiviga sildikujundus. Sõrmepaksune helevalge vahukiht on keskmise püsivusega. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom on mõnusalt hapukas-vürtsikas, pipra väike kirvendus paneb ninasõõrmed veidi õhetama. Aroomi üldpilt on supervärske ja klaar.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas-vürtsikas. Keskmaitse muutub tunduvalt magusamaks, isegi biskviitjamaks, kuid koos vürtsikas-mõrkja fooniga on see jummala heas taskaalus. Lõppmaitse on veidike vaoshoitum, ent mõnus vürtsikas-hapukas põhitoon paneb meeled särama ja toob puna palgelel. Lõppmekk on magusakas-mõrkjas, maitseküllane, hapuka järeltajuga, äraütlemata meeldiv ja sädelev.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-vürtsikas-magusakas-mõrkjas-vürtsika-magusakas-mõrkja buketiga Übertasandi rüübe. Järgmise teo ajal soovitan tiba hapukust juurde tuunida, saaks veel rohkem kiita :) Oivaline terassijook, ergutamaks meeli pikemal grilliõhtul eri käikude vahele.
-----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment