Friday, February 2, 2018

Dangerously Close to Stupid Amount of Guava


Dangerously Close to Stupid Amount of Guava (To Øl, Taani) pdl 0,5 l. Alc 9,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "imperial IPA" ja hinnang 87 punkti

Tootjainfo: "We present to you one of our next beers in our Stupid Hop Adventure-Series; an Imperial IPA brewed with a Close To Stupid Amount of Guava."

Keskmist kasvu purk, kujunduses ebamäärane pruunakates toonides nõrguv vesivärviline segadus. Kreemika varjundiga tihke vaht täidab 4/5 klaasist ja püsib väga kaua, haakides end ka tiheda vahupitsina klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on roppumoodi hea - humalane ja puuviljane, vaigune ja mehune, troopiline ja soe.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse on hapukas, mahlane, hõrgult ja võrgutavalt eksootiline, mahlane ja tihe. Troopiline saareke sinise laguuniga, kuldse rannaga ... noh teate küll seda klišeed piltpostkaatidelt - kõik see on siin klaasis ja sinu keele olemas.

Lõppmaitse. Hurrrrrmav, lihtsalt hurmav. Vana Gambrinus ei tea küll guaavi maitset, aga see meeldib juba väga--väga! Mõrkjas-mahlane. Järelmekk - mulks, mulks, mulks ... keel hulbib mahlameres ja saadab välja segaseid signaale, kutsudes aju puhkama ja end mahlamerre heitma.

MEGA! Mahlamega. Mehumega. Super-puper. Midagi nii mahlast õlle nime all pakkuda ... no kohe veidi veidergi :)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment