Monday, September 24, 2018

No. 2 - Ráa


No. 2 - Ráa (Okkara, Fääri) pdl 0,33 l. alc 5,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud

Tootjainfo (guugeltõlke abil): "Okkara is back with a curious serol. Refine the beer poison "Okkara No.2 - Ráa". The hood is a serial version, but only one must go for a journey and in a narrowed mind."

Väike lihtne pudel, omanäolise lõikega mustal sildil stiilsed kuldsed kirjad. Valge vaht täidab pool klaasi, püsib mõõdukalt, kuid jätkab ülitiheda vahupitsi klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt ja heledalt kuldne.  Aroom on mõrkjas ja ürdine, meenutades närbuvat raudrohtu. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse on leebelt ja ürdiselt mõrkjas, selle järel tuleb aga karameljas magusus. Lõppmaitse ... ehhh ... kuidagi vesiseks ja igavaks muutub see kraam, ehk vaid vähene vürtsikas säde tekitab huvi järgmist lonksu võtta. Järelmekk on karamelline ja kuhtunud.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-vürtsika buketiga OK taseme rüübe. Meelde ei jää ta mitte ühegi kandi pealt. Igav kraam.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment