Thursday, November 29, 2012

La Guillotine


La Guillotine (Brouwerij Huyghe). pdl 0,33 l. alc 9,0%. liigimääratlus - Belgia kange eil.

Kuna tegu on tootjaga, kelle tuntuim toode on Delirium Tremens, siis ka selle rüüpe pudel on "keraamiliseks" värvitud. Sildil on kujutatud ... no mõistagi giljotiini :)


Mehe kämbla laiune vaht on keskmise mulliga ja seetõttu vajub minutikesega poole võrra vähemaks ... kuid ka see on ikkagi väga hea tulemus! Õllevärvus on kirkalt helekuldne, kuid samal ajal siiski on tegu filtreerimata õllega, mida on näha hõljuvatest pärmihelbetest.

Lõhn avaldab tõsist muljet, olles küllastunud papaia, hurmaa või mingi muu vintske ja parkainese ning ülimalt kommise puuvilja meenutavatest eeterlikest õlidest. Esmamaitse mõjub veelgi küllastunumalt, justkui oleks tilgutanud keelele limonaadi-essentsi ... sedavõrd kange ja maitseküllane on see eliksiir!

Keskmaitses püsib bukett samal lainel, lisades siia kange õlle tugeva pitseri, mis laseb eksimatult aimata pikkkkka laagerdumist tammevaadis. Järelmaitses on juba raske püüda selle üldise külluse seest peenemaid maitseid, kuid tüüpiline kloostriõõlede pärm avaldab veel jupp aega muljet.

Tugeva kehaga, kleepja kehaga ja ülimõjuka buketiga rüübe, mille nautimiseks on vaja aega ... ja veelkord aega. Muud mõtted ja maitsed võib selleks ajaks unustada!
------------
pilt siit

No comments:

Post a Comment