Wednesday, December 13, 2017

Huck

Huck (HÖN/Lille, Eesti) pdl 0,33 l. alc 10,5 %vol. Liigimääratlus: triple maibock

Tootjainfot pole. Väike lihtne pude, tehniline sildikujundus. Kollaka varjundiga sõrmepaksune vahukiht on üsna püsiv. Õlle värvus - kirkalt pronksine merevaik.

Aroom. Assssanuga! Oi see on midagi erakordselt mõnusat! Einoh, kui sul on olnud õnne ka varem doppel-bocke nuhutada, siis sa tead mida oodata. Ja kui oled ka eisbocke saanud, siis seda enam. Kuid ikkagi ... ruik kui hea see on! Täidlane, karamelline, pähkline, biskviidine, murakane. Mõmm ma ütlen!

Esmamekk. Raske pähklipuust sekretär-kapp peidab endas palju asju. Ühes salajasemas sopis leidub pudelike pähkliviina, mida peremees ikka endale tilgutab, et sulg paremini libiseks.

Keskmaitse. Ees avalikus sektsioonis leiab kirjatarvete kõrval kristallkausikese suurte kuldsete rosinate ja suhkrustatud kuivatatud ananassiga. See on rohkem lastele, kui nad isa kabinetist läbi tulevad .... ainult kutsumise peale mõistagi!

Lõppmaitse. Murakaliköör. Sellest kirjutaski kapi omanik hiljuti oma äripartnerile - et vaata see liköör hakkab otsa saama ja hädasti oleks juurde vaja!

Järelmekk. Sumedamatel õhtutel tehakse lahti alumine vasakpoolne kapiuks, kus ootel vanad fotoalbumid. Oh neid muhedaid mälestusi, lustakaid lugusid ja edevaid enesepettusi, mis neist koltuma kippuvatest fotodest hoovab!

M:E:G:A. See kraam on mega ... ja seetõttu las see kokkuvõtte olla kus see ja teine. Eriti see teine. Taevale tänu et kõik õlled pole niiiiiiiiiiiii head ja niiiiiiiiiiiii meelitavad. Aga siia juurde tahaks pehmet soolakat juust murakamoosiga!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment