Tuesday, October 2, 2018

Do I Have A Contact In Moscow?


Do I Have A Contact In Moscow? (Brewski, Rootsi) pdl 0,33 l. alc 8,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial IPA" ja hinnang 83 punkti.

Tootjainfo: "Our agent is a theoretical dwarf thought to be companion to our contact in Moscow.. The agent was postulated to explain a perceived cycle of mass extinctions in earth's history. Scientist speculated that such an act could affect the orbit of objects in the far outer solar system, sending them on a collision course with Earth. We send this alien DDH new England DIPA on a collision course with mankind. Prepare for impact."

Väike lihtne pudel. Sildil ... eee ... kurjapilguline kiiver musijäljega. Määrdunudkollane hõre sõrmepaksune vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - kuskil kraavimuda ja virsikumehu vahepeal. Aroom - troopiliselt puuviljane ja kirbelt pärmine.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja magusakas ning kirbevõitu. Keskmaitse meenutab üsna-üks-ühele virsikumehu. Või noh, mango-virsiku segamehu. Ainult et veidi keeltkratsivas-kirbevõitu versioonis. 

Lõppmaitse on tihke, mehune-mudrune-troopiliselt segumehune. Ja kirbe, mis te siis mõtlesite? Järelmekk - no algusest lõpuni üsna ühetoline, ehkki mitte üheülbane!

Raskepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magusakas-hapukas-vürtsikas-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga HEA taseme rüübe. Kirbevõitu troopiline segumehu. Kui see teile meeldib, siis olete sillas. Kui ei meeldi, siis ärge seesinast jooki näppige.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment