Wednesday, August 2, 2023

A. Le Coq - Special 1807 Dark

Special 1807 Dark (A. Le Coq, Eesti). prk 0,5 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Dark Lager - International / Premium" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Lager - Dark" ja hinnang 2,94 punkti.

Tootjainfo: "A. Le Coq Special Dark is a dark lager-type beer brewed by a special open fermentation method. It has an intense taste, in which you can feel the fullness of caramel, special malts and the delicious aftertaste of black bread. The beer has a velvety and dense foam and a blackish-red color.
IBU 21"

Keskmist kasvu reljeefkirjadega läbipaistev 8(!?!) proofil-pudel, edev mitmeosaline sildikujundus koos fooliumkaelusega. Pruunakas vaht täidab ligi pool klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - tume ja sädelev punakaspruun. Aroom on magus, karamelline ja biskviitjas.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-mõrkjas ning karamelline. Keskmaitse - mõrkjas, röstine, veidi leivane ja karamelline. Lõppmaitse - mõrkjas-hapu, isegi kergelt sügavamasse mõrudusse kalduv, ürdine, õrna piparmündi ja rosepipra seguga. Järelmekk - karamelline, pähkline, veidi röstine, magusapoolne ja nõrgalt nelgise järelmiga.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-mõru-magus-vürtsika buketiga VÄGA HEA TASEME RÜÜBE! Teate mis, see on ju väga hea dunkel-bock nii oma kraadi kui maitse-karakteristikute poolest ning sellisena vägagi hinnatav!
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment