Monday, August 14, 2023

Pühaste - Seeds of Seduction

Seeds of Seduction (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 8,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "IPA - Imperial / Double" ja hinnang 3,87 punkti

Toojainfo: "DDH Double IPA featuring Citra, El Dorado, Triumph, and Chinook CGX hops
Notes of peach, lime, orange and grapefruit creates a citrussy flavor profile that is balanced by subtle spiciness and pine resin."

Väike purk, sildil super-paabulind :) Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib väga-väga kaua. Õlle värvus - mudruselt kollane. Aroom - ananassivaik!

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse - ananassikonserv, metspirnikompott ja veidikese rosepipart. Lõppmaitse - laimikoor koos üleküpsenud virsikutega. Järelmekk - valge pipar, rosepipar, veidi kadakat, virsikukompott ja uuesti metspirnid.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magus-mõrkjas-magus-vürtsikas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magus-mõru buketiga Megataseme rüübe. Väga mõnusalt keelt ja maitsemeeli kõditav doppel-IPA, milletaolisi võiks alati rohkem olla. Ja veel parem, kui oleks triple-IPA, sest seda küsitakse üha ja üha :)
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment