Wednesday, August 16, 2023

Thatchers - Vintage 2021 Cider

Vintage 2021 Cider (Thatchers, UK) pdl 0,5 l. alc 7,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Apple Cider" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Cider - Dry" ja hinnang 3,62

Tootjainfo: "Here at Thatchers, we move with the times – but our history comes with us. All our craft can be found in Vintage, featuring the previous season’s pick of the crop, such as Dabinett, Prince William, Somerset Redstreak and Gala varieties. Great with friends and traditional foods like Sunday lunch. Or a companion while musing on the meaning of life."

Keskmist kasvu reljeefkirjadega pudel, elegantselt tagasihoidlik kujundus. Valget vahtu on siidri kohta üllatavalt palju ja püsivalt. Joogi värvus - kirkalt kollane. Aroom on leebelt ja magusakalt, puhtal õunane ilma mingite viideteta mädanemisele või kõdule, mida hardcore siiderlased peavad kohustuslikuks.

Esmamekk on keskmise kehaga ja jõuliselt magus, aga meeldiva hapuka fooniga. Keskmaitses lisandub õunakoore parkivat efekti ja seemnete mõrkjamat poolt. Lõppmaitses asendub suveõunte magusus juba sügisemaliku hapukaga. Järelmekk on kuiv, parkiv ja järjest vähenevamas tasemes, kuid siisk jätkuvalt magus.

Keskmise kehaga, keskmiselt karboniseerunud ja üsna kuiva paletiga, magus-hapukas-magus-mõrkjas-magusa buketiga HEA taseme rüübe. Puhas ja meeldiv, ilma ühegi häiriva elemendita kraam, mis vana Gambrinuse puuduliku siidriteadlikkuse kohaselt on pigem poolkuiv kui kuiv.
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment