Tuesday, August 22, 2023

Kuchlbauer - 1300er Zwickl

1300er Zwickl (Kuchlbauer, Saksamaa) pdl 0,5 l. alc 5,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Zwickelbier / Kellerbier / Landbier" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Kellerbier / Zwickelbier" ja 3,54 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Clear and unfiltered beer, it is brewed according to a traditional Bavarian recipe. It has a very balanced and refreshing character."

Keskmist kasvu pudel, klassikaline saksapärane sildikujundus. Kollakas-valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - veeeeidi häguselt kuldne. Aroom - magusapoolne, linnaseline ja kergelt köögiviljane

Esmamekk on keskmisest nõksa kergema kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse - linnaseline, mõrkjas, toorevõitu viljatera meenutusega. Lõppmaitses mõrkjus muutub tugevamaks, lisandub ka ootuspärane hapu. Järelmekk - mõrkjas-magus ja valget pipart meenutava mõnusalt vürtsika õhetusega.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-mõru-hapukas-magusa-vürtsika buketiga VÄGA HEA taseme rüübe. Zwicklile omaselt on siin nii linnasetihedust, kuid samas ka kergelt joodavust. Ühest küljest pretensioonitu, kuid väga hästi tehtud kraam
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment