Saturday, June 22, 2024

Garmisch - Hell

Hell (Garmisch, Saksamaa) pl 0,5 l. alc 4,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Helles / Dortmunder Export" ja hinnang pole veel jõudnud välja kujuneda. Untappd liigimääratlus: "Lager - Helles" ja hinnang 3,39 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Our tasty Helles, brewed with select Bavarian brewing malt and the finest Hallertau hops, is a typical Upper Bavarian full-bodied beer. With its golden yellow sheen, its mild hops and its long cold maturation in our storage cellar, our Helles is a top beer of Bavarian brewing culture.
IBU 7"

Keskmist kasvu pudel, lihtne pretensioonitu sildidisain. Erkvalge vaht täidab pool klaasi ja püsib väga korralikult. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom on vaevutajutav magus teravili ja hea veega ning kivipõrandaga sauna eesruum.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas-magusakas. Keskmaitse - hapukas, leivane ja sepikune. Lõppmaitse - pisut mõrkjam, heinane, tiba ürdine ja kergelt vürtsikas. Lõppmaitse - Hallertau humala vürtsikas olemus tõuseb esiplaanile, varjutades kõik muud ja üsna õrnad aspektid.

Keskmise kehaga, keskmisest tugevamalt karboniseerunud ja kuivapoole paletiga, hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-vürtsika buketiga HEA taseme rüübe. Ühest küljest helles-tüübist ootaks tugevamat linnaselist keha, kuid oma väga hea vee ja mõnusalt iseloomuliku humalamaitsega on ta jällegi üks tore klaasitäis
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment